Skip to content

BIG GREEN EGG

Big Green Egg Kookworkshops

Kwaliteit draagt een keurmerk. Daarom heeft Big Green Egg een officieel keurmerk in het leven geroepen dat professionele workshops garandeert vanuit de Big Green Egg merkgedachte.
 
Hiermee geeft Big Green Egg haar stempel van goedkeuring op de inhoud en de wijze van lesgeven in de workshop. Zo moet de kok de juiste vaardigheden hebben om een professionele workshop te kunnen geven en de EGG’s en de accessoires op de juiste manier gebruiken.
 
Ruud Jansen heeft als 1 van de eerste in Europa het Official Workshop keurmerk van Big Green Egg ontvangen. Zie in de agenda voor alle mogelijkheden, (Agenda)

Business events

Begeleiden van een business module van het koken van asperges, het fileren van zalm, roken in de natuur tot een gerecht op de Big Green Egg bereiden. Oesters openen voor bij de borrel, of het maken van een plateau Fruits de Mer aan het strand voor het zeil event … alles is mogelijk. Ruud Jansen, Culinarist, maakt graag een afspraak voor uw persoonlijke wensen.

Master classes met Topkok Ruud Jansen

Een succesvol recept bestaat uit een goed teamwork van ingrediënten. Goed teamwork maakt een succesvol feest. Koken, eten en drinken een avond pure passie en gezelligheid. Een speciale gelegenheid of een vaste kook avond per maand voor privé en business clubs alles kan in overleg op maat gemaakt worden. Locatie in overleg Amersfoort of Spakenburg en soest. Minimaal 10 personen en maximaal …dan huren we een extra collega topkok in. Van basis-technieken tot het koken van kreeft, tijdens de sessies zal Ruud Jansen u vele anekdotes vertellen over zijn 25 jarige culinaire loopbaan als topkok. Met een passende presentje, een hoop kennis en praktische tips en trucs gaat u naar huis. Geen van de sessies zijn hetzelfde, vandaar dat er altijd een afspraak zal zijn voor persoonlijke wensen en mogelijkheden en budget.

Ruud Jansen en Big Green Egg

De Culinarist die al jaren met de Big Green Egg kookt maakt van zijn hobby zijn werk en andersom. Ook is hij van de Rolls Royce onder de barbecues Big Green Egg dealer voor Midden Nederland, vanuit het Klaverblad Hoevelaken komt hij dan ook bij u thuis om deze te installeren en demonstraties te geven op de plaats van bestemming. Tevens is Ruud Jansen lid van het Europese team van BGE koks die met regelmaat in America kookt voor het BGE Eggtoberfest in Atlanta, en het verzorgen van BGE foodfotografie voor Big Green Egg Europa.

Mogelijkheden

Naast alle disciplines als kok kan Jansen de Big Green Egg van harte aanbevelen bij uw privé catering, pizza kookworkshop voor kinderfeestjes, BGE kookworkshop, in combinatie met een algemene kookworkshop tijdens een event, bedrijfsborrel business event op locatie noem maar op. Dankzij de Big Green Egg op wielen is het Egg overal in te zetten, zelfs de mini kan onder uw afzuigkap in de keuken.

Dealer

Voor mensen die hoge eisen stellen. Mensen die het beste uit zichzelf willen halen en dat ook van hun producten verlangen. Kwaliteit is het beste recept. Als u deze visie onderschrijft, dan past Big Green Egg helemaal bij u. Maar vele professionele koks hebben deze bijzondere en veelzijdige barbecue al ontdekt. Big Green Egg verschilt van de gewone barbecue. Het Big Green Egg principe is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’. Dit principe is verder verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Big Green Egg is gemaakt van superieur gebakken, hittebestendig keramiek. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten om deze door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde methode te gebruiken..

Big Green Egg wonder

Het grootste voordeel van Big Green Egg is dat de aller-lekkerste gerechten erop gemaakt worden. Kenners onderschrijven dit, nu mag Ruud Jansen bij hen aanschuiven voor nieuwe tips en trucs, omdat ze zo tevreden waren en er ook een aangeschaft hebben.

De Big Green Egg is de keuze van culinaire genieters! Het hele jaar door!

Interesse?

Maak een afspraak om de modellen te bekijken en te proeven in Ruuds kookatelier te Hoevelaken, waar de Big Green Egg modellen klaar staan voor demonstratie en gebruik.

De ‘buitenaardse’ voordelen: