Skip to content

EXCLUSIEVE CATERING EN EVENTS

ZAKELIJK OF PARTICULIER

Exclusieve catering en events

Topkok Ruud Jansen, Culinarist, biedt u een innovatief partycatering concept. Een combinatie van live cooking met verse ingrediënten, liefst uit de streek of zelf verbouwd zorgt voor zorgvuldige creatieve bereiding en bijzondere styling. Ruud zorgt ervoor dat bij uw gasten alle zintuigen worden verwend. Puur en vers eten smaakt nog beter als de genodigden kunnen zien hoe de gerechten bereid worden. Wokken, bakken, braden, grillen, koken, roken: een feest om te aanschouwen!

Uw feest uitbesteed

Culinarist on Tour komt bij u koken op locatie. Of u nu een bedrijfsfeest, familiefeest of bruiloft geeft, wij zorgen voor een culinair hoogstandje. Van te voren bespreken we samen de mogelijkheden voor het feest. Aan de hand daarvan zorgen wij voor alles van A tot Z. Allemaal met een team van enthousiaste medewerkers met ook voor detail.

We verzorgen voor u de eventuele tenten, aankleding, inhuur materialen tot de toiletwagens aan toe!

Koken op locatie: U kunt de complete verzorging van uw ontbijt, lunch of een diner op uw eigen of ingehuurde locatie met een gerust hart uitbesteden.

Kookclinics en shows: Omdat Ruud geen geheimzinnige keukengeheimen kent deelt hij zijn kennis graag met anderen in de vorm van kooklessen voor particulieren en bedrijven.

Teambuilding: In samenwerking met professionele bedrijven, gespecialiseerd in bedrijfstrainingen, verzorgt Ruud Jansen tal van culinaire onderdelen met als einddoel voor de opdrachtgever: een perfect teambuilding.

Condoleances

Tevens zijn we de laatste jaren vaak gevraag voor het verzorgen van culinaire invulling van een condoleance te verzorgen ook tijdens mindere leuke zaken in het leven zullen wij op passende wijze een culinaire invulling geven om deze toch al trieste dag om mooi en waardige invulling te geven.

Offerte op maat

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw catering te verzorgen op u locatie of de locaties die wij voor u kunne aanbevelen ? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen, het aantal gasten en de locatie wordt een offerte op maat gemaakt voor u. U kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@culinarist.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de Culinairst? Volg ons dan op facebook of Instagram

Een culinaire presentatie

Als een ware Culinarist zorgt Ruud Jansen ervoor dat de gerechten zo worden opgediend dat ze een blijvende indruk achterlaten. Uw gasten zullen gecharmeerd zijn door de visuele presentatie. Door onze creatieve catering wordt elk evenement een pure belevenis.

Op elk feest blijvende indruk achterlaten

Bedrijfsevenementen, events, walking dinners, catering op locatie… noem het maar op, topkok Ruud Jansen tilt uw evenementen op een hoger niveau voor uw gasten dankzij zijn creatieve totaalbeleving met een personal touch.

Private Dining

Ruud Jansen, Culinarist, verzorgt private dinners voor privé- of zakelijke bijeenkomsten. Heeft u speciale, belangrijke klanten of gasten? Geniet dan in een beslotenheid van uw eigen ambiance van een heerlijk ontbijt, lunch en of diner. Van compleet diner inclusief servies, wijnen en service alles is mogelijk. En vooral is op uw eigen locatie uw privacy gegarandeerd en kunt u pas echt ontdekken wat ongestoord genieten kan betekenen. Ook in combinatie met outdoor cooking met de Big Green Eggs, inclusief partytent, zijn er creatieve combinaties mogelijk.

Master classes met Topkok Ruud Jansen

Een succesvol recept bestaat uit een goed teamwork van ingrediënten. Goed teamwork maakt een succesvol feest. Koken, eten en drinken een avond pure passie en gezelligheid. Een speciale gelegenheid of een vaste kook avond per maand voor privé en business clubs alles kan in overleg op maat gemaakt worden. Locatie in overleg Amersfoort of Spakenburg en soest. Minimaal 10 personen en maximaal …dan huren we een extra collega topkok in. Van basis-technieken tot het koken van kreeft, tijdens de sessies zal Ruud Jansen u vele anekdotes vertellen over zijn 25 jarige culinaire loopbaan als topkok. Met een passende presentje, een hoop kennis en praktische tips en trucs gaat u naar huis. Geen van de sessies zijn hetzelfde, vandaar dat er altijd een afspraak zal zijn voor persoonlijke wensen en mogelijkheden en budget.