Skip to content

FOODSTYLING

Food Styling

Food sfeer fotografie presenteren is een echte passie voor mij als foodstylist Ruud Jansen. Details die prikkelen…De smaak loopt je als het ware in de mond…………de presentatie van een uniek fantastisch gerecht is een kunstwerk. Een juiste zetting draagt bij aan succes en zorgt voor belangrijke interactie op bijvoorbeeld sociale media, reclame of presentatie.

Een culinaire input in de professionele keuken

Als gespecialiseerd keukenmanager helpt Ruud Jansen u als horeca ondernemer de gasttevredenheid te vergroten en daarmee de winstmarge te verhogen. Samen met de ondernemer en/of management zoomt Jansen in op de inkoop, verkoop, personeelsplanning, HACCP en de aansturing van de competenties van uw medewerkers. Het resulteert in een open en eerlijke samenwerking met maar één doel: meer rendement voor uw onderneming! Maak vrijblijvend een afspraak om dieper in te gaan op wat Jansen kan betekenen voor uw onderneming.

Culinaire ondersteuning in de Food Sector

Ook adviseert Ruud Jansen bedrijven in de voedingssector en retailmarkt. Zijn ervaring en culinaire kennis heeft al vele originele oplossingen, mogelijkheden, ideeën en concepten opgeleverd. Productontwikkeling voor producenten is dan ook een ware uitdaging voor Jansen, receptuur voor voedingsmiddelen, inclusief naam, design of positionering:

Tevens is Ruud Jansen de culinaire chef kok voor de supermarktketen Coop, en ondersteund concepten zoals Coop Vandaag en beheerd de foodtruck van Coop.